Microneedling staat ook wel bekend als collageen-vernieuwing en is één van de beste behandelingen op het gebied van huidverjoning. De behandeling wordt uitgevoerd met de DermaPlusPen, een apparaat met gesteriliseerde en fijne naalden. Het apparaat creëert micro-openingen in de bovenste huidlagen, waardoor actieve ingrediënten veel beter worden opgenomen in de huid. In de dagen na de behandeling zal de huid de aanmaak van collageen en elastine gaan activeren, om zo de micro openingen in de huid dicht te maken. Dit resulteert in een gezondere, stevigere en jonger uiziende huid.

Het collageen wat tijdens deze behandeling wordt aangemaakt blijft voor ongeveer 2 jaar in onze huid aanwezig en wordt vervolgens door natuurlijke huidprocessen weer afgebroken. Om deze reden is het dan ook belangrijk deze behandeling 3 á 4x per jaar te blijven herhalen.

Voor welke huid is Microneedling geschikt?

 • Voor de ouder wordende huid met fijne lijntjes, rimpeltjes en/of verslapping
 • Voor een vette huid met grove poriestructuur 
 • Voor een huid met pigmentvlekjes en/of zonschade
 • Voor een huid met littekens zoals bijvoorbeeld na acne
 • Voor een huid met veel irritaties, roodheid en/of couperose
 • Voor een grauwe en/of verdikte huid

Afhankelijk van waar jouw persoonlijke behoefte ligt en die van jouw huid, kiezen we een van onze 5 serums met een hoog gehalte aan actieve ingrediënten. Zo kunnen we de behandeling dus precies afgestemmen op jouw wensen! Ongeacht welk serum we kiezen, tijdens deze behandeling werken we aan algehele huidverbetering én verjonging!

Is de behandeling gevoelig?

De behandeling met de DermaPlusPen is gevoelig, maar niet pijnlijk. Over het algemeen ervaren klanten een tintelend tot licht onaangenaam gevoel. De naald die bij Microneedling gebruikt wordt, brengt geen blijvende schade aan aan de huid.

Na de behandeling

Na de behandeling zal de huid de micro openingen aan de huid gaan dichten met collageen, de huid is weer “dicht” na 24 uur. De eerste 24 uur moet de huid dus ook met rust gelaten worden, in deze periode kan de huid nog wat gevoelig en of rood aanvoelen. In de weken na de behandeling zal de huid hard aan het werk gaan om nieuw collageen aan te maken op de plekken waar dit nodig is. Dit proces duurt ongeveer 28 dagen, daarom kan de tweede behandeling pas plaatsvinden na 28 dagen.Na een behandeling zijn er een aantal punten belangrijk om te weten, deze punten moeten goed opgevolgd worden voor een optimaal resultaat.

Aftercare

Na een behandeling zijn er een aantal punten belangrijk om te weten, deze punten moeten goed opgevolgd worden voor een optimaal resultaat.

 • Probeer zo min mogelijk aan de huid te zitten, dit i.v.m bacteriën die aan de handen kunnen zitten.
 • Voor 24 uur mag er geen gebruik worden gemaakt van huidverzorgende producten of make-up.
 • Gedurende 48 uur niet
  • Sporten
  • Sauna
  • Zwemmen
  • Een bad nemen (douche mag weer na 6 uur)
  • Zon en/of zonnebank (in een kuur de gehele tijd van de kuur, daarom bieden wij deze behandeling in de zomer niet aan)
  • Drink minimaal 2 liter water in de 24 uur na de behandeling

Geadviseerde producten

Het gebruik van de juiste producten voor thuis is essentieel om een optimaal resultaat te bereiken. Na de behandeling is het van belang om met deze producten de aanmaak van collageen te blijven ondersteunen. Het vitamine complex serum is hier perfect voor, dit serum ondersteunt de huid in de aanmaak van collageen. Overige producten gaan in overleg met de schoonheidsspecialist om deze zo goed mogelijk op de huid aan te passen.

Kuur of enkele behandeling

Natuurlijk is het mogelijk om een eenmalige behandeling microneedling te ondergaan. Dit wordt vaak preventief gedaan. Maar is de huid al verslapt of is er sprake van andere huidproblemen, dan zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Vaak volstaan 6 behandelingen, die plaatsvinden om de 28 dagen, een kuur van 6 behandelingen bedraagt dan ook een half jaar. Hierna kunt u de huid helpen ondersteunen door elk kwartaal een behandeling te ondergaan.

Prijs

Een Microneedling behandeling kost normaal € 99,- nu geldt in de gehele maand januari een kennismakingsprijs van slechts € 59,-

Het vitamine complex serum voor thuisgebruik kost € 39,90

Openingstijden

Maak een afspraak

Dinsdag: 09.00 - 21.00
Woensdag: 09.00 - 17.00
Donderdag: 13.30 - 21.00
Vrijdag: 16.00 - 21.00
Zaterdag: 11.00 - 17.00

Zondag en maandag gesloten.
Alleen op afspraak!
Spinveld 47C
4815 HV Breda
06-14756773